Det började den andra oktober

om det svåra - stort som smått

04 april 2006

Så här ska vi få slut på våldtäkterna

genom att förmå unga tjejer att inte klä sig utmanande och genom att skärpa straffen – kan vi på allvar få slut på våldtäkterna.


Så skriver kristdemokraten Jakob E:son Söderbaum på sin blogg (ja år 2006) och verkar på allvar mena att det är en jättebra idé.

Det låter som en jättebra idé. Ja, så gör vi. Flickor/kvinnor får inte verka utmanande eller sexiga för då får de skylla sig själva när de kåta huliganmännen inte kan hejda sig.

Och glöm aldrig: de som bäst kan ”svalka männen” är de svala kvinnorna.


Hallå alla män, står ni ut med den här nidbilden av er själva som lallande kåtmonster enbart styrda av testosteron och djurinstinker? Kanske alla män är tickande bomber, potentiella våldtäktsmän allihop?

2 Kommentarer:

3:11 em, Blogger Mustardseed skrev...

Men herregud.

Någon sa när Ny demokrati med Bert och Ian var i full gång att det här är inget att oroa sig för, det riktiga hotet finns i kristdemokraterna. Jag är benägen att hålla med.

 
11:28 em, Blogger A. von Achtersnurra skrev...

Stackars alla män. De har det inte lätt. Ingen självkontroll alls. Blir tokiga om de ser en kvinna i kjol och kan inte längre hållas ansvariga för sina handlingar. Bäst att lägga hela ansvaret på kvinnan. Ska man föregå med gott exempel och börja med slöja redan i dag...?

 

Skicka en kommentar

<< Till början